maandag 28 maart 2016

Frisse start :)

Een nieuw blog: zo spannend allemaal weer :) 


Jarenlang heb ik fanatiek een blog bijgehouden die ging over het maken van kaarten en scraps. Ontzettend leuk om te doen en in die jaren heb ik een mooi overzicht gecreëerd van al mijn creaties. Met de komst van zoon Thijs werd het bloggen een heel stuk minder. De tijd die ik naast mijn zoon, werk en huishouden over had, kon ik immers beter besteden aan het maken van dingen dan aan het bijhouden van een blog. 

Een aantal weken geleden begon het echter toch weer te kriebelen. Wat als ik nu eens een blog op ging zetten met daarin per week een (voorgeprogrammeerde) post in een bepaald thema? Zo kan ik toch nog mijn creaties delen en anderen inspireren. Ook kan ik mijn blog zo voor een breder publiek interessant maken. 

De opzet van mijn nieuwe blog is dan ook als volgt: elke woensdagavond zal er hier een nieuwe post verschijnen. Ik ga werken in blokken van vier weken waarbij ik in iedere week een ander thema centraal stel. 

Week 1: Fabrics and Yarn
In de eerste week zal ik een creatie delen die iets te maken heeft met draadjes en/of stofjes. Op dit moment ben ik erg van het haken, maar ook mijn naaimachine staat beslist niet te verstoffen. 

Week 2: Kids-week
De tweede week zal er iets wat met kids te maken heeft op mijn blog komen staan. Een knutselidee of een leuke activiteit om te doen met kids. Met mijn ondernemende peuter van twee zit ik in ieder geval boordevol inspiratie. 

Week 3: Papers and stamps
Het begon allemaal met het maken van kaartjes en scraps en natuurlijk ben ik daar tussen de bedrijven door ook nog flink mee bezig. Deze week kun je dus iets op papiergebied verwachten. 

Week 4: Random things
Deze week kan van alles zijn: een zelfgemaakt sieraad, een recept voor een lekkere taart, een blog over een superleuk nieuw ontdekt winkeltje op hobbygebied. De vierde week is altijd weer een verrassing ;) 

Ik hoop dat jullie het leuk vinden om mij te volgen. Ik vind het zelf in ieder geval weer superleuk om straks een overzichtje te hebben van wat ik allemaal heb gemaakt ;) 


Tot snel! 2 opmerkingen:

  1. Hoi Chantal, wil je wel volgen hoor!! Zie nu alleen niet waar ik me kan aanmelden als volger.
    Groetjes,
    Colinds

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk . Ik ga je volgen hoor of eigenlijk moet ik zeggen blijf je volgen

    BeantwoordenVerwijderen