woensdag 18 mei 2016

Wikkelarmbandje

In deze tijd van het jaar (of eigenlijk elk jaar zodra het weer een beetje mooi weer begint te worden) krijg ik zin om sieraden te maken. Al een tijdje terug zag ik overal van die leuke wikkelarmbanden verschijnen en steeds dacht ik daarbij: dat moet ik ook zelf kunnen ;)

Zo gezegd, zo gedaan: vorige week haalde ik op een avond mijn box met sieradenspullen naar beneden en ik ben lekker gaan rijgen op een stuk memorywire. Al doende vond ik de combinatie roze met groen wel erg leuk en uiteindelijk is hij dus geworden zoals op onderstaande foto. Leuk, want afgelopen weekend kocht ik er een matchend jurkje bij (tja, waar de meeste mensen armbandjes kopen voor bij hun kleding, koop ik kleding bij mijn zelfgemaakte armband, haha)

Het leuke van zo'n wikkelarmband is dat het helemaal niet moeilijk is om te maken en het wel een ontzettend leuk en fleurig resultaat geeft. Ook kun je er een heleboel verschillende kraaltjes in kwijt zodat het een bont geheel wordt. Om het nog wat speelser te maken heb ik er ook nog wat bedeltjes aan vastgemaakt.


Benodigdheden: 
- memorywire 
- verschillende kraaltjes
- verschillende bedeltjes

1 opmerking: