woensdag 27 juli 2016

Verliefde duifjes in een pot

Vorig jaar was ik ceremoniemeester op het huwelijk van een van mijn beste vriendinnetjes. Wat was het leuk om te doen en om deze bijzondere dag van zo dichtbij mee te maken. Bij zo'n mooie dag hoorde natuurlijk ook een mooi cadeautje. Omdat deze vriendin ook dol op haken is besloot ik een cadeautje te haken om het gevraagde 'envelopje' wat leuker aan te kleden.

Op internet vond ik meer dan genoeg inspiratie en ik besloot voor de duiven in het potje te gaan. Al snel vond ik een patroontje en ging ik aan de slag. Nadat ik beide vogeltjes gehaakt had, probeerde ik ze zo gedetailleerd mogelijk aan te kleden: compleet met snaveltjes, hoedjes en sluier. Daarna maakte ik met wat wikkeldraad een takje vast in de pot en zette ik de duifjes hierop vast. 

Bij het bruidspaar viel de pot in goede aarde: de volgende keer dat ik bij hun kwam stond hij op een mooie plaats te pronken. Zeker voor herhaling vatbaar dus, dit bruidscadeau!Benodigdheden:
* glazen pot (Action)
* takje
* katoen in diverse kleuren (Capri van Katia)
* veiligheidsoogjes zwart 6mm
* wikkeldraad1 opmerking:

  1. Hoi Chantal, wat ontzettend leuk!! Enig huwelijkscadeautje. In de glazen pot, maar ook ontzettend leuk als je ze vrij laat!
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen